Skip to main content

Projekter

Se vores projekter herunder.

Skovgaarden – Vejle

Projektudvikling.
Vejle vokser! I disse år er befolkningstilvæksten på mere end 1.000 nye borgere hvert år. Der er behov for mangfoldighed i udbuddet af boliger. Dette projekt er vores bud på boliger for de mennesker der ønsker at være en del af et fællesskab i en mindre bolig tæt på naturen og i byens nærhed.

Vi har udviklet dette boligfællesskab sammen med Friis & Moltke på en naturskøn beliggenhed på kanten af Grejsdalen og med skoven som nabo. Boligfællesskabet er for alle, og boligerne er indrettet så det er muligt som senior at bo her længst muligt i eget hjem.

Projektet består af 18 boliger og i 2 størrelser med god plads rundt om boligerne. Ved ankomst til bebyggelsen mødes man af det fælles orangeri, med terrasse, der tilsammen fungerer som fællesskabets hjerte. Projektet er indsendt som input til revision af kommuneplanen 2021, og slår tonen an for den måde vi ønsker at udvikle boligprojekter på.

Fårupgård Mark – Jelling

Projektudvikling.
Jelling er en by i vækst – og det er der mange gode grunde til. Her i den sydlige ende af Jelling har vi sammen med Friis & Moltke udviklet denne helhedsplan, hvor landet blidt møder byen. Der er i høj grad lagt vægt på at naturen skal spille en central rolle i hele bebyggelsen, hvor der mellem boligklyngerne er store fællesarealer, sammenhængende stisystemer og en sø.

Også i dette projekt, er der fokus på muligheder for fællesskaber – både på de fælles udearealer, samt i fælleshuse og orangerier, der ligger rundt ved boligklyngerne. Mod syd møder bebyggelsen marker og skov, og mod nord er naboen de eksisterende villakvarterer.

BAC – Ny hal i Brenderup

Bygherrerådgivning.
Der er gang i den i Brenderup Aktivitetscenter – BAC. I 2016 tog de den nye, flotte hal 2 i brug, og allerede nu er aktiviteterne øget så meget, at der er behov for endnu en hal. Som bygherrerådgiver, samarbejder vi med Brendereup Akivitetscenter – BAC – om at disponere og udbyde endnu en idrætshal til centeret. Mere information følger snarest.

Foto af hal 2: